Zlodej kradol v budove benzínového čerpadla. Krádež peňaženky. Humenčan nemá ani peniaze, ani motorku. Starenke počas obeda ukradol kabelku.

30.11.2011 Celý región

Zlodej kradol v budove benzínového čerpadla:
Policajti zo Svitu včera začali trestné stíhanie pre prečin krádeže. Doposiaľ neznámy páchateľ včera v nočných hodinách v katastri obce Štrba - Tatranská Štrba, okres Poprad, na budove benzínového čerpadla rozbil sklenenú výplň okna. Následne sa dostal do vnútra budovy, odkiaľ ukradol cigarety rôznych značiek, žuvačky, rôzne cukríky, diaľničné známky, telefónne karty, žiarovky, baterky, osviežovače vzduchu do auta a iné. Spoločnosti so sídlom v Tatranskej Štrbe spôsobil škodu krádežou a poškodením zariadenia vo výške takmer 1.060,- EUR.

Krádež peňaženky:
Vranovskí policajti včera obvinili z prečinu krádeže 35 ročného muža, bytom Merník, Vranova n/T. Obvinený v dobe od 07.30 hod. do 15.30 hod. dňa 27.8.2011 v rodinnom dome v obci Merník, okres Vranov n/T využil nepozornosť 39 ročného muža z Vranova n/T, ktorý pri stavebných prácach v uvedenom rodinnom dome nechal na kuchynskej linke voľne položenú peňaženku, z ktorej mu odcudzil 300.-EUR. Poškodenému spôsobil škodu krádežou vo výške 300.-Eur. Obvinený je stíhaný na slobode.

Humenčan nemá ani peniaze, ani motorku:
Humenskí policajti vzniesli obvinenie z prečinu podvodu 23 ročnému mladíkovi, Ulica Partizánska, bytom Humenné.
Obvinený mladík aj napriek tomu, že nebol vlastníkom motocykla Honda, červenej farby, v mesiacoch jún až august 2011 v Humennom, pod zámienkou predaja tohto motocykla, postupne vylákal od 26 ročného Humenčana finančnú hotovosť vo výške 2400,-EUR. Poškodený mladík mu peniaze poslal na jeho osobný účet v banke. Obvinený mladík mu motocykel v dohodnutom termíne neodovzdal a peniaze nevrátil. 26 ročnému Humenčanovi spôsobil škodu vo výške 2400,-EUR. Obvinený je stíhaný na slobode.

Starenke počas obeda ukradol kabelku:
Na policajnú linku včera oznámila 78 ročná pani bytom Prešov, Ulica Kúty krádež kabelky. Neznámy páchateľ včera okolo 12.55hod. v Prešove na Ulici Hlavej v jedálni využil nepozornosť staršej pani a počas jedenia polievky jej z čiernej tašky, ktorú mala položenu pri jedálenskom stole ukradol kabelku, v ktorej mala čierno-hnedú peňaženku s finančnou hotovosťou 120,- EUR, 3 vkladné knižky, výpisy z rôznych bánk, občiansky preukaz, kartu poistenca a preukaz ZŤP. Neznámy páchateľ spôsobil staršej pani škodu vo výške približne 150,- EUR. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin krádeže.
 

Vyberte región